Animale si Pasari   Procedura de închiriere este următoarea:

Pentru rezervarea unui costum se face o vizită la sediul firmei ( de preferat împreună cu copilul).Se achită un avans de 50% din preţul de închiriere al costumului(avans care se pierde dacă renunţaţi din orice motiv la costum în mai mult de 24 ore de la comandă).
   În lunile iunie şi decembrie costumele se eliberează dimineaţa şi se returnează seara.În rest perioada de închiriere este de 24 de ore.Perioada de închiriere se poate hotărâ şi împreună cu clientul în funcţie de evenimentul pentru care doreşte costumul.
   Pentru întârzieri pierderi sau distrugeri se va percepe o taxă.
La noi veţi găsi cel mai bun raport calitate-preţ .
   Preţul de închiriere al unui costum începe de la 25lei iar al unui accesoriu de la 10lei.Preţul variază în funcţie de complexitatea şi mărimea costumului,de complexitatea întreţinerii acestuia şi în funcţie de evenimentul şi perioada pentru care este solicitat.
   Pentru ca serbările sau spectacolele organizate de grădiniţe şcoli sau firme private să fie cât mai reuşite,să reflecte şi prin imagine munca copiilor şi a celor care se ocupă de ei,pentru a vă scuti pe dumneavoastră ,părinţi de drumuri şi a vă economisii timpul,firma”Adela” poate esigura costumele întregului colectiv de copii sau adolescenţi.Se asigură alegerea costumelor potrivite şi transportul acestora. De asemenea se face un discount de maxim 40% în funcţie de numărul de personae care solicită costumele. Se execută comenzi personalizate pentru copii şi adulţi(rochii de gală,costume pentru serbări,carnaval,etc) numai cu programare,(în limita timpului disponibil).